ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΏΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

1. Εμεις πρεπει να δια σπειρουμε τις ψήφους μας σε Μολδαβία , Τσεχία ,Αρμενία ,Γεωργία, Γιάννα, Αναστασία ,Πακιστάν , Λιχνεστάιν και Μονακό.
2. Οι Νορβηγοι να ψηφίσουν Γαλλία, Ρουμανία, Ουγγαρία και όχι Σουηδία ,Ισπανία, Ιταλία και Ανδόρα.
3.Οι Μεσόγειακοί λαοί να ψηφίσουν Ιταλία, Ελλάδα Τουρκία , Μάλτα, Βουλγαρία Λουξεμβούργο, Ολλανδία και όχι Ουκρανία ,Λετονία ,Εσθονία και Ρωσσία.
4. Η κεντρική Ευρώπη πρεπει να ψηφίσει Ελλάδα, Αλβανία , Αυστρία, Πρωσσία και Αυστροουγγαρία και όχι Δανία , Σκωτία, Ιρλανδία ,Ισλανδία ,Ισπανία, Ιρμανία, Ιταλία, Ιπειρο, Ιγουμενίτσα , Νίτσα.
4. Ο Βορράς δεν πρέπει να ψηφίσει Βορρά και ο Νότος Βορρά και τούμπαλιν
5.Οι Βόρειοι πρεπει να ψηφίσουν Ελβετία, ,Νορμανδία και Δανία ενω με τίποτα δεν πρέπει να ψηφίσουν Τσεχοσλοβακία, Γιουγκοσλαβία Κοσυφοπέδιο και Ανατολική Γερμανία
6. Πρέπει να ψηφίσουν και τα δένδρα όπως παλιότερα επι ΕΡΕ

1 σχόλιο:

fon είπε...

Ξέχασες το Κοτσυφοπέδιο.