ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝΛΩΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ

Οπως είναι γνωστό σε όλους τους οδηγούς η δεξιά λωρίδα στους αυτοκινητόδρομους είναι η λωρίδα που δεν πρέπει να καταλαμβάνουν , διότι εκεί κινούνται τα αυτοκίνητα των Υπηρεσιών , για να προσφέρουν άμμεσα οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.
Το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αθηνων - Θεσσαλονίκης στο ύψος της εξόδου για Βόλο έπιασε φωτιά ένα αυτοκίνητο που ευτυχως εγκαταλείφθηκε εγκαίρως απο τους επιβάτες του.
Προς μεγάλη έκπληξη όλων η έλευση της Τροχαίας ήταν ακαριαία (μέσα σε 5 περίπου λεπτά ) όπου απέκλεισε τον δρόμο΄ και το συγκεκριμένο σημείο και κάλεσε Πυροσβεστικό όχημα, ασθενοφόρο και ότι άλλο ηταν αναγκαίο.
Τότε άρχισαν να καταφθάνουν τα αυτοκίνητα που κινούνταν στην Εθνική οδό και να κλείνουν όλα τα σημεία απο όπου μπορούσε να καταφθάσει βοήθεια . Η λωρίδα ασφαλείας γέμισε απο οδηγάρες που βιάζονταν να φτασουν μπροστά και να τους περάσουν όλους αδιαφορώντας για ποιόνλόγο ήταν κλειστή η λωρίδα.
Πραγματικά οι τροχονόμοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να ανοίξουν την λωρίδα ασφαλείας για να περάσουν τα οχήματα που είχαν κλιθεί.
ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: