ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αλέφαντος: "Tαγαράς ο Κετσπάγια"


Στην εφημερίδα "ΦΩΣ"ο Νικόλας χαρακτήρισε τον Κετσπάγια "Ταγαρά", είπε για τη νέα θέση του "Τόρο" πως πρέπει να παίζει στα χαφ, έχρισε τον Μέλμπεργκ ως τον αμυντικό-ηγέτη και έκρινε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι το πιο καθοριστικό.

"Τοροσίδης ο... νταής"

"Είχα πει κατά το παρελθόν στο "ΦΩΣ" ότι ο Ολυμπιακός πάσχει στα χαφ, είναι αργή ομάδα και γι' αυτό πρέπει να ανέβει ο Τοροσίδης στα χαφ! Τον είδες λοιπόν. Ο Τοροσίδης πήρε μεγάλη βελτίωση από τότε που ήρθε από την Ξάνθη, βελτίωσε την τεχνική του. Είναι γρήγορος δίνει, ταχύτητα στο κέντρο και πέρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, είναι μπουκαδόρος, χώνεται στην περιοχή, βλέπει και κυνηγάει το γκολ. Είναι δυνατός, είναι μέγας μαχητής. Κάπως έτσι ήταν και ο Κουσουλάκης, αλλά ο Τοροσίδης είναι πιο γερό παιδί, πιο νταής και έχει και καλό κεφάλι, ενώ ο Κουσουλάκης δεν είχε".

"Προπολεμική προπόνηση"

"Πήγε να διαλύσει την ομάδα ο Κετσπάγια, τέτοιο χάλι στον Ολυμπιακό δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Τα έχω μάθει μέσα από το Ρέντη, δεν έκανε τίποτα στην τακτική, καμία δουλειά, μόνο διπλό έκανε! Δουλειά προπολεμική.

Ένας Ολυμπιακός σε στιλ Ανόρθωσης, όλοι πίσω, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να τον βάζει σε στιλ Δέλλα αμυντικό χαφ! Που μόλις το πρωτοείδα βγήκα στο "ΦΩΣ" και φώναζα ότι αυτό είναι ανέκδοτο- ενώ όλοι στην αρχή το έβλεπαν καλή ιδέα... Ανέκδοτο ήταν, το είπα από την πρώτη στιγμή, πήγαινε να το καταστρέψει το παιδί".

"Η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό"

"Τον πήραμε λοιπόν τον Κετσπάγια, κάναμε το λάθος. Το θέμα είναι πότε τον φάγαμε! Το πρόλαβε ο πρόεδρος και το διόρθωσε νωρίς. Αυτή είναι η διαφορά του με τον Παναθηναϊκό, δεν ανέχεται την αποτυχία. Στον Παναθηναϊκό διατηρούν την αποτυχημένους προπονητές, ενώ εμείς καταφέρνουμε και τη σώνουμε κάθε φορά την παρτίδα".

"Ταγαράς ο Κετσπάγια"

"Τόλμησε να δηλώσει ο Κετσπάγια ότι δεν είδατε μπάλα τόσα χρόνια και θέλετε να δείτε με εμένα από την αρχή. Τι λες βρε ταγαρά! Έτσι να το γράψεις. Έγινες ιερόσυλος και ήθελες να σε κρατήσει ο πρόεδρος μετά από αυτή τη δήλωση; Δεν έχουμε δει μπάλα εμείς στο Ολυμπιακό με Τζιοβάνι, με Ριβάλντο, με Καστίγιο, με Καραπιάλη, με Αλεξανδρή, με Τζόρτζεβιτς, με Γιαννακόπουλο, με Γκόγκιτς, με τόσους παικταράδες; Και ποιος έχει δει μπάλα, αν δεν έχει δει ο κόσμος του Ολυμπιακού";

Δεν υπάρχουν σχόλια: