ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ

Στην εκπομπη του MEGA οι καλεσμένοι του Πρετεντέρη δίνουν ΡΕΣΤΑ και δειχνουν καθαρά τους λόγους που ο λαος τους ΜΑΥΡΙΣΕ και ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΑΝ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ: Μίλησε για το σεμνα και ταπεινα (αγνοει τα δικα της , γιατι θεωρεί φυσιολογικό να στέλνει τους αστυνομικούς, που κακως έχει για φρουρά, στη λαική για βρούβες)

ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (βουλ. Ιωαννίνων): Οι οπαδοί της ΝΔ δεν είναι ωφελιμιστες σαν τους Πασόκους Είναι ιδεολόγοι. ( όπως ο Ζαχόπουλος , ο Ρουσόπουλος , ο Σημαιοφορίδης , ο Εφραίμ , ο Χατζηεμμανουήλ, τα golden boys , κλπ , κλπ ). Δεν πηγαίνουν με την ΝΔ για να διοριστουν. (Μαλακυνση έχει παθει ο τυπος;)

ΠΕΤΡΑΛΙΑ: όσοι είναι ΝΔ δεν είναι σαν αυτούς των άλλων κομμάτων . ( Τι εννοεί η ποιήτρια;) Τετοια έλεγε και η Παπακωστα για ηλίθιους που δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν, και όταν πήγανε την έστειλαν στο σπιτάκι της και καθαρίζει φασολάκια.

Σιμο Κεδίκογλου, τι θέλεις μ'αυτους που δεν έχουν καταλάβει τίποτα ; Φυγε μακριά όσο είναι καιρός να σωθείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: