ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Η ιστορία ενός χωρισμού

1/31/2010 12:48:00 πμ Αναρτήθηκε από Enimerwsi.gr

"Χριστουγεννα 1998.

Οι θαμώνες γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, θυμούνται καλά το 'περίεργο" στιγμιότυπο: Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του καναλιου καθισμένη στη μέση. Στα δεξιά, ο Πρόεδρος του καναλιου και "κρυφός" της δεσμός. Στα αριστερά της, ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού. Αυτά πάνω από το τραπέζι. Κάτω από το τραπέζι, τα χέρια και των 2 αντρών, χαιδεύουν τα πόδια της παρουσιάστριας. Η θέληση της για αλματώδη άνοδο στην καριέρα της, της επιτάσσει να μην αντιδράσει.

Φεβρουάριος 1999.

Ο Πρόεδρος , κατόπιν συμφωνίας με συγκεκριμένο τίμημα, 'πασάρει" την παρουσιάστρια στον Διευθυντή. Η παρουσιάστρια μετέχει της συμφωνίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη δημιουργία "λευκού γάμου".

Λίγα χρόνια αργότερα...

Ο γάμος πραγματοποιείται με δημοσία...προβολή. Ο έγγαμος βίος επίσης προβάλλεται δημόσια. Η συμφωνία όμως τηρείται. Ο γάμος παραμένει 'λευκός" και η νύφη...αμόλυντη. Η επαγγελματική αδηφαγία των...νεόνυμφων, τους οδηγεί στην ...
αθέτηση της επαγγελματικής συμφωνίας με τον Πρόεδρο, αναγκάζοντας τον να δείξει της έξοδο στον...γαμπρό.

Τα επόμενα χρόνια...
Η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία συνάδει με την επιτυχημένη οικογενειακή ευτυχία. Έτσι η απόκτηση απογόνων είναι επιτακτική ανάγκη. Η βόηθεια του πιο έμπειρου γιατρού στην εξωσωματική, χαρίζει παιδιά στην παρουσιάστρια. Κάθε παιδί και άνοδος τηλεθέασης. Στο βωμό του χρήματος, η παρουσιάστρια θυσιάζει τα πάντα. Ακόμα και τις προσωπικές της στιγμές που γίνονται, εν γνώσει και εν αδεία της, όλες εξώφυλλα περιοδικών.

Ο σύζυγος ανήκει στο γάμο του, αλλά και σε ...στέλεχος του καναλιου, που ο προγραμματισμός και η επικοινωνία τους έφερε πιο κοντά. Η παρουσιάστρια, ανήκει στο γάμο της αλλά σε...ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην Άνδρο. Η μεταξύ του ζευγαριου συμφωνία και η τήρηση του λευκού γάμου, βαίνει καλώς.

Ο "λευκός" γάμος βαίνει καλώς.Οι επαγγελματικές τους πορείες , όχι. Ένα νέο σχέδιο καταστρώνεται.Ένα σχέδιο που θα εκτινάξει την τηλεθέαση της εκπομπής της παρουσιάστριας στα ύψη κι έτσι το διαπραγματευτικό χαρτί του συζύγου για επαναπροσδιορισμό του δικού του συμβολαίου θα πάρει αξία.

Εφαρμογή σχεδίου. Μερος 1 από 3.

.....συνεχίζεται στις 12 Μαρτίου.


Υ.Γ.: Προσοχή δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αν σας θυμίζει οτιδήποτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: