ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

Οι ιδιοκτητες ΤΑΧΙ απεργουν γιατι θα πληρωσουν φόρο ανάλογα με την κονομα που κάνουν και δεν θα την γλυτώσουν και φέτος

Ο μοναδικός κλάδος που ενω ο μισθος όλων μειώνεται αυτοί πηραν αύξηση 100 % περίπου τα τελευταία δύο χρόνια.

Ελευθερωστε το επάγγελμα να στρώσουν .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενεις ρε φιλε απο ταξιτζηδες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΡΓΟΥΝΕ¨:
-ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΨΟΓΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ(99,999 %) ???
ΓΙΑ ΤΑ 4000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ??
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΕΜΦΑΝΣΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ?
-ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ?
ΓΙΑ ΝΑ ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ)?
-ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?
ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

α) η αύξηση θα είναι της τάξεως του 100 τοις 100 μόνο και μόνο αν δοθεί η τρίτη αυξηση που είχε προγραμματιστεί για την 1 Μαίου ε.ε.
Μάλλον δε θα δοθεί και δικαίως γιατί η δεύτερη αυξηση που δόθηκε την 1η Νοεμβρίου μάλλον μείωσε την επιβατική κίνηση παρά αύξησε το είσοδημα του ταξιτζή.(με το τουφέκι κυνηγάμε τους πελάτες)

β)4000 ευρώ εισόδημα ποός δηλώνει;
Μου φαίνεται δεν ξέρεις τί σου γίνεται .
Για ιδιοκτήτη ισχύει το τεκμαρτό εισόδημα των 16500 ευρώ και για συνιδιοκτήτη σε ποσοστό 50 τοις 100 8500 ευρώ.
Τώρα η μιζέρια ορισμένων που αντί να κοιταξουν να βελτιώσουν εαυτούς κοιτούν πώς θα χαντακωθούν οι γύρω τους για να νοιώσουν ικανοποίηση δείχνει τί αγωγή πήραν από το σπίτι τους. Θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα.
Και για όποιον νομίζει ότι ο ταξιτζής είναι κεφαλαιοκράτης να πω ότι από την είσοδο του ευρώ το ταξί δεν ζει τις παλιές δόξες του όταν αγόραζες διαμερισματα και σπούδαζες τα παιδιά σου. Τώρα αν δεν είσαι δικτυωμένος σε πρακτορεία ξενοδοχεία κτλ δε βγάζεις παρά τον επιούσιο και αυτό με δυσκολία. Θυμίζω και την αύξηση του ΕΦΚ στα καύσιμα που κατεξοχήν επωμίζονται πι επαγγελματίες οδηγοί. Αυτά τα ολίγα

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ:
Και αν θέλεις απελευθερωμένο ταξί να πας στην Αμερική γιατί στις χώρες της ζώνης του ευρώ δεν υπάρχει τέτοια απελευθέρωση που εννοείς . Στην Αττική τα ταξί είναι 13500.
Πόσα αλλα θέλεις για να χορτάσει το μάτι σου ή μάλλον η μικροπρέπειά σου;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΨΟΓΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ(99,999 %) ???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΕΜΦΑΝΣΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ?
Αυτο φιλαρακι δεν ισχυει για ολους...Και κυριως δεν ισχυει για τους ιδιοκτητες..Πηγαινε και σε μια δημοσια υπηρεσια και δες συμπεριφορα και καθως πρεπει εμφανιση...Και αυτοι σημερα κανανε απεργια..Δεν ειδα κανεναν να κανει παραπονα που εκλεισαν ολο το κεντρο..Τουλαχιστον οι ταξιτζηδες οταν απεργουν καθονται σπιτι τους....

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ?
Η οδιγικη συμπεριφορα εδω στην ελλαδα εχει ξεφυγει προ πολλου..Δεν ευθυνονται μονο οι ταξιτζηδες σε αυτο...Ακομα και οι πεζοι ειναι υπαιτιοι...

ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Μακαρι να το απελευθερωσουν για να φυγουν ολοι οι οδηγοι απο το επαγγελμα και να μεινουνε μονο οι ιδιοκτητες...Και τοτε θα δεις και τιμες και συμπεριφορα απο τα ταξι,τα οποια ειναι πολυ φθηνα...

BadBit είπε...

Ο ταρίφας που μιλησε προηγουμένος έχει δίκιο,εσύ ανώνυμε θα επρεπε να ντρεπεσαι ειλικρινά για τα όσα ανέφερες,είσαι ισοπεδωτικός...Εγώ εργάζομαι ως ταξιτζής τον τελευταίο χρόνο...σπούδασα όπως και οι περισσότεροι νεολαίοι ταξιτζήδες,είχα όνειρα να εργαστώ πανω στο αντικείμενο μου..αντι να κράζεις την κοινωνία μας και το κράτος που έχει φέρει τα πράγματα σε αύτη την κατάσταση,κάθεσαι και επιρρίπτεις ευθύνες σε συγκεκριμένα επαγγέλματα..

Ανώνυμος είπε...

καλημερα !!!

καλο ειναι και καθε ενας που μιλαει να μας λεει και το επαγγελμα του ετσι απλα για να του λεμε τα λαθη του!!!

Ανώνυμος είπε...

για ολους τους παραπάνω νομοταγείς και καλούς(!!!!) πολίτες. Δεν είμαι ταξιτζής και ούτε φιλοδοξώ να γίνω! Έχω στο περιβάλον μου όμως και ξέρω! είναι μια κατηγορία ανθρώπων που προσπαθεί καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους. Έχουν να αντιμετωπίσουν όλους εσάς τους φαρισαίους και τους υποκριτές που τάχα νοιάζοντε.... Όμως το μόνο που σας νοιάζει είναι να τους πετάτε χολή και φαρμάκι.. και ποιός ειναί τελικά ο λόγος ? τους ζηλεύετε και οι πιο πολλοί από σας τους ¨τίμιους¨ και ¨ενάρετους¨ θα πουλούσατε και τη μάνα σας για να κάνετε αυτή τη δουλειά. όχι για τα τεράστια κερδη που δεν υπήρχαν ποτέ και δεν υπάρχουν (για ένα μεροκάματο των 50 η 60 ευρώ καθαρά γίνεται όλη αυτή η φασαρία) αλλά για το μύθο που υπάρχει γυρω από τα ταξί.. το μόνο που εχω να σας πω ειναι ένα μεγαλο ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!

Fon είπε...

100%!!!! τους έδωσαν αύξηση και δηλώνουν 8500!! μόνο κι ακόμα για την συμπεριφορά τους φταίνε πάντα οι υπόλοιποι όπως οι πεζοί!! που ακούστηκε.. εδώ μας είπαν ότι είναι και φθηνά...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει ρε μαγκες εστω και ενς απο σας που να λέι ότι το ΤΑΧΙ δεν έχει καλό μεροκάματο ;

8500€:300 μερες = 29€

Αυτά δηλώνετε στην εφορία. Αυτό θεωρείτε καλό μεροκάματο ή λέτε ψέματα;