ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ;

Ειναι δυνατόν να είμαι φοιτητης οικονομικής σχολής και να δεχθω όχι μόνο να με διδάξει ο Αλογογκούφης αλλά και να εξετάσει αν είμαι και ικανός να περάσω το έτος;
Απολυση απο το Πανεπιστήμιο ,όπως προβλέπεται και για την μειωση του δημοσιονομικού ελλείματος,  και επιστροφή των κλεμμένων άμεσα .
Γιατί θα πρέπει ως φοιτητης να ανεχομαι αποτυχημένες θεωρίες ενός προς φυλάκιση πολιτικού;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati eisai malakas ? mipws?

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τον Καθηγητη. Τον συναντησα προχθες στο δρομο και μου ρθε να ξερασω . Βρε Ουστ κοπροσκυλο. ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΟ. Μας κατεστερεψες Μαλακα ε Μαλακα!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,
Δεν μας λες πρώτα α) σε ποιο έτος είσαι φοιτητής, β) πότε μπήκες στη σχολή, γ)πόσα μαθήματα χρωστάς (μεταφορές, μεταφορές επί μεταφορών, μεταφορές επί μεταφοράς των μεταφορών και πάει λέγοντας) από την εισαγωγή σου μέχρι σήμερα, και δ) τι βαθμό πήρες, αναλυτικά, στα μαθήματα που μέχρι τώρα πέρασες (αν πέρασες κανένα)????. Και δ) να μας δώσεις και τον αριθμό μητρώου σου για να ελέγξουμε την αλήθεια των ισχυρισμών σου.
Για να δούμε ....!!!

Ο Αλογοσκούφης, απ ότι άκουσα, τελείωσε το πανεπιστήμιο με άριστα, και σπούδασε στο London School of Economics (εσένα σε παίρνουν για να σπουδάσεις εκεί?), και για να γίνει και καθηγητής επί ΠΑΣΟΚ, ε! κάτι θα ήξερε ο άνθρωπος παραπάνω από εσένα και απ΄όλους τους άλλους κομματικούς, δεδομένου ότι δεν είχε μπάρμπα στην Κορώνα όπως ο Κατσ@@@@ας (που είχε τον Νονό της πρώην γυναίκας του. Όλοι οι σοσιαλιστές παγκοσμίως έχουν n γυναίκες, όπου n>=2. Τό χουν "πιάσει" καλά το θέμα οι άνθρωποι) και τόσοι άλλοι που με κομματικές περγαμηνές και αρθρογραφία στο ΒΗΜΑ (μαλακίες στο πάτερο) άλωσαν τα πανεπιστήμια (μπλοκάροντας τη γνώση και κρατώντας στην ξενιτιά Έλληνες προφέσορες (πραγματικούς επιστήμονες και όχι μαϊμού), παρ’ όλο ότι όλοι αυτοί γράφουν το ψάρι με «πι» και «σίγμα».

Περιμένουμε την απάντησή σου και ….. τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

"Με τρεις καθηγητές στην Κυβέρνηση, χάνεται η Πατρίδα"
(Mπίσμαρκ-DEUTSCHLAND)

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, το είπε ο Βίσμαρκ αυτό, ο οποίος θα πρέπει να ήταν και μάγος. Πώς αλλιώς να μάντεψε ότι θα υπουργοποιούντο οι καθηγητές: Ανδρέας, Λάζαρης, Δρεττάκης, Σημίτης, Ρουμελιώτης, Χριστοδουλάκης, Κατσέλη και τόσοι άλλοι που δεν τους θυμάμαι (εξ αιτίας αυτών των επτά (7) και μόνο χάθηκε η πατρίδα 2, 333 φορές!!!!!. Γι΄αυτό καταντήσαμε έτσι. Τι να σου κάνουν στη συνέχεια οι υπόλοιποι (δυστυχώς, καθηγητές) που ακολούθησαν???. Γι΄αυτό τώρα ο Γιωργάκης δεν έβαλε κανέναν καθηγητή στην κυβέρνηση.
Όμως στο σημερινό Τούρκικο εκστρατευτικό σώμα που καταφθάνει στην Αθήνα για να «καταλάβει» την χαμένη πατρίδα μας (ίνα πληρωθεί το λεχθέν υπό του προφήτου: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24020#24020 ), συμμετέχει και ο Νταβούτογλου που είναι επιφανής καθηγητής, παρά το μπόι του. Λέτε,εξ΄αυτού του λόγου, να τους κατατροπώσουμε και να αποσυρθούν από το Αιγαίο, τα Ίμια και τις βλέψεις για τη Θράκη, και να καταφύγουν στα ενδότερα της Μικράς Ασίας, για να σωθούν???