ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

«24»: 13.628 πτώματα σε οκτω «24ωρα»

Ως ο πιο σκληρός τηλεοπτικός ήρωας σκότωσε - µόνον ο ίδιος - 266 «κακούς». Και τώρα, ο Κίφερ Σάδερλαντ, ο Τζακ Μπάουερ της σειράς «24», είπε να βάλει το...
αντιτροµοκρατικό όπλο του στη θήκη, εννέα τηλεσεζόν µετά...

«Ηταν µια θαυµάσια βόλτα», λέει ο Κίφερ Σάδερλαντ, µε χαρούµενη διάθεση.

«Οταν  το «24» έγινε επιτυχία, ο κόσµος άρχισε να µιλά για «επιστροφή» και «αναγέννησή» µου. Ισως να είναι έτσι, όµως αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι µου παρουσιάστηκε µια σπουδαία ευκαιρία την οποία είχα µεγάλη ανάγκη».

Επειτα από οκτω χρόνια αδιάκοπης δράσης, επτά υποψηφιότητες για τον τίτλο του καλύτερου ανδρικού ρόλου σε τηλεοπτική σειρά (στα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ), έφτασε η ώρα ο Κίφερ Σάδερλαντ να κρεµάσει µια και καλή το αλεξίσφαιρο γιλέκο του και να αφήσει πίσω το περίφηµο «24» που θα ανήκει εφεξής στην ιστορία της τηλεόρασης.

Στο καταληκτικό επεισόδιο της σειράς  έχει ήδη προβληθεί στις ΗΠΑ, και την περασµένη εβδοµάδα στη Βρετανία   το ψηφιακό ρολόι-σήµα κατατεθέν της σειράς εµφανίστηκε λίγο πριν από το φινάλε για µία ακόµη  και µοναδική   φορά, δείχνοντας σε αντίστροφη µέτρηση τα τελευταία 24 δευτερόλεπτα µε τον υπερπράκτορα Τζακ Μπάουερ να φεύγει από το τηλεοπτικό πλάνο δοξασµένος   επιτέλους. 

«Το γεγονός ότι δούλευα 14 ώρες την ηµέρα επί δέκα µήνες για εννέα χρόνια µε γέµισε αυτοπεποίθηση. Κι αυτό το οφείλω στο “24” και θα το θυµάµαι σε όλη µου τη ζωή». Και η ζωή συνεχίζεται. Με τον εκτελεστικό παραγωγό της σειράς Χάουαρντ Γκόρντον ετοιµάζουν το σενάριο για το κινηµατογραφικό πια «24».

3 σχόλια:

Unknown είπε...

re file pote bgike season 9???????????
mallon kapio lathos egine

N-T είπε...

Έχει δίκιο ο Emmanuel...8 seasons είχε...

kalanemos είπε...

Ευχαριστω πολύ παιδια ,εχετε δικιο ,διορθώθηκε