ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ  2-Ο

1.Ξοφλησε ο Οττο
2. Ερχεται ο Μπάγιεβιτς
3. Βγαλτε έξω τα παλτά.
4. Πλακωθηκαν στα αποδυτήρια
5.Σερνεται η Εθνική.
6. Οι τεσσάρες έρχονται, κλπ, κλπ

ΝΙΓΗΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-2

1. Αυτή είναι η πραγματική εθνική
2. Ενας Οττο απο τα παλιά
3. Ολοι οι διεθνεις μιά καρδιά
4. Παμε για να κερδίσουμε Αργεντινη, Βραζιλία, Ισπανία κλπ
5. Αδικία αν δεν σηκώσουμε το τρόπαιο
6. Γραφει ιστορία η Εθνική

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΕΛΛΑΔΑ    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ημαρτον κύριοι , ποσο άρρωστοι υπαρχουν σ'αυτή τη χώρα;
Ουτε το ΔουΝουΤου ουτε το ΦουΜανΤσου μπορεί να μας σωσει. (το ΖαΜανΦου , ισως)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε σε καταλαβαίνω. Ο "παππούς" όντως έκανε άπειρες βλακείές στο πρώτο ματς που ακόμα και ο πιο "άμπαλος" θα μπορούσε να καταλάβει. Κατα 60% πληρώσαμε τα κολήματά του στο 1ο ματς και 40% τα προσωπικά λάθη. Δε χρειάζεται να ξέρεις "σούπερ" μπάλα για να δεις ότι είναι λάθος να βάζεις σε τελικά μουντιάλ παίχτες που την προηγούμενη χρονιά παίξαν σε 5 φιλικά κ 2 επίσημα ματς (Σειταρίδης) ή βάλαν 3 γκολ σε 12 εμφανίσης ,οι 10 αλλαγή, στην Β` Γερμανίας (Χαριστέας). Επίσης δεν μπορείς να βγάζεις τον αρχηγό κ να βγάζεις τον Καραγκούνη και να βάζεις τον Πατσατζόγλου που είναι ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ, να βάζεις επιθετικό αριστερό εξτρεμ ( Σαμαράς όσο έπαιξε στο 1ο ματς,δν είναι όλοι οι παίχτες σαν τον Σαλπιγγίδη που τρέχει μηχανάκι ή μετατέθηκε 2 χρόνια τώρα δεξί εξτρεμ) και τέλος να βάζεις τον Σαλπι να παίζει αριστερά!


Για το σημερινό ματς, κακά τα ψέματα μέχρι την αποβολή δεν κάναμε μισή ευκαιρία και φάγαμε κ γκολ παιδικής χαράς . Στο γκολ ο τελευταίος που φταίει είναι ο Τερματοφύλακας. Όποιος ξέρει μπάλα θα κατάλαβε ότι είναι καθαρά αδράνεια της άμυνας και συγεκριμένα του Κατσουράνη που δεν έδιωξε την μπάλα ( όπως και το 1ο γκολ των Κορεατών που η σέντρα πέρασε πάνω απο 3 αμυντικούς!!!! βύντρα,κατσουράνη και χαριστέα και ΚΑΝΕΙΣ δεν πήδηξε για να διωξει). Οπότε μην "πυροβολείτε" Τζόρβα.

Ο Βύντρα για 2ο ματς έδειχνε πααααάρα πολύ νευρικός και καθόλου σίγουρος στις μεταβιβάσεις του (από αυτόν ξεκινήσαν και τα 3 που έχουμε φάει ως τώρα).

Παπασταθόπουλος πολύ καλός όσο έπαιξε, Αβραάμ και Κυργίακος μέτριοι όπως και ο Τζιόλης.

Ο Σαμαράς ήταν πολύ κινητικός σήμερα μιας κ έπαιξε πιο κοντά στον άξονα όπου είναι κ η φυσική του θέση. Έδωσε άλλη πνοή στην εθνική με το που μπήκε.

Καραγκούνης και Κατσουράνης σχετικά καλό παιχνίδι. Ο αρχηγός ιδιαίτερα για το πάθος που δείχνει (πολύ κακός στα στημένα όμως) και ο Κατσουράνης...εξελίσσεται σε G.Silva της Ελλάδος (σημαντική συμμετοχή στο 1ο γκολ).

Ο Σαλπι ήταν ενας από τους διακρηθέντες. Έκανε το κλασσικό παθιασμένο του παιχνίδι.

Ο Γκέκας αρνητικός...έχασε το άχαστο...μόνο κ μόνο για να τελειώνει κάτι τέτοιες φάσεις είναι στην 11άδα. Για το εύκολο γκολ.

Νίνης καλός όσο έπαιξε. Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Κρίμα που ο "παππούς" δε δίνει ευκαιρίες στα μικρά παιδιά (Μην ξεχνάτε όταν ήταν στους Βαυαρούς δεν έβαζε τον 19άρη τότε Ballack ούτε 18άδα,είναι γνωστό ότι προτιμά εμπειρία απο ταλέντο ο Χερ Οττο)
Τέλος ο Τοροσίδης βρήκε την χαρά του που αποβλήθηκε ο Καϊτα και ανέβαινε πιο συχνά και άνετα βοηθώντας στην ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Ayta poy les filaraki mou einai SKATA eisai axrhstos , savouras kai kolanthrwpos, den katalabainw paparia mualo exeis ,gamoto thn koinwnia pou se dexetai , o tropos skepshs sou einai gia gelia palikaraki.....