ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δεν ήξερε , δεν ρωταγε ;


Σε όλες τις ομάδες και κυρίως στις μεγάλες όταν έρχεται ένας νέος προπονητης του δειχνεις την εμπιστοσύνη που πρέπει , του εξηγείς γιατι τον εμπιστεύτηκες και του δίνεις  τα εργαλεία που  θέλει για να εργαστεί.
Στον Ολυμπιακό φερνεις έναν καινούριο προπονητή (τον Λίνεν) , αφου μιλήσει με τους παίκτες του εξηγείς ότι δεν μπορεί να φέρει τον άμεσο συνεργάτη του και αφήνεις να διαρεύσει ότι ο καινούριος μεγαλομέτοχος, δεν τον ήθελε στην ομάδα και προτιμούσε  τον Αντιτς.
Στην συνέχεια μετρας μερες για να τον διώξεις , γιατι αφου του έχεις σπάσει τον τσαμπουκά και του έχεις κανει ένα  σωρό γυμνάσια και  του δειχνεις ποιός είναι το πραγματικό αφεντικό, αντε  να βρει όρεξη να δουλέψει ο άνθρωπος.
Φυγε Λινεν όσο είναι καιρός . Εισαι πολύ σοβαρός εππαγγελματίας για να ασχοληθείς με τους αρρωστους που το μονο που κάνουν  είναι να πουλάνε Ολυμπιακοφροσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: