ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Γιατι δεν πληρωσαν εισιτηριο; Ειχαν καρτα;

Ακόμη και στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια μπήκαν οι άνδρες των ΜΑΤ για να κάνουν προσαγωγές! Έξι συλλήψεις, 13 προσαγωγές και περιορισμένες υλικές ζημιές σε τράπεζες και καταστήματα ο απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ.

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες των αστυνομικών να κυνηγούν τους διαδηλωτές μέσα στο σταθμό του Μετρό. Ακόμη και μέσα στους συρμούς μπήκαν για να κάνουν προσαγωγές!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να γνωρίζεται ότι οι αστυνομικοί οι στρατιωτικοί (ακόμα και ο απλός φαντάρος) δε πληρώνουν εισιτήρια στα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Γίνονται κρατήσεις απο τους μισθούς και δίνονται κονδύλια απο τα ανάλογα υπουργεία προς τις εταιρίες των μέσων αυτών. Άρα τσάμπα πονηριές γράφτηκαν για το θέμα αν πλήρωσαν εισιτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Οι συλλήψεις δεν είναι παράνομες και φυσικά μπορούν να γίνονται σε κάθε χώρο. Απλά φροντίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και όχι υποκινούμενες απεργίες κομματικών συμφερόντων.

kalanemos είπε...

ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ ,ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ .ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ