ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Τίτλοι τέλους (επιτέλους) για τον κ. Παπαγεωργόπουλο


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας στον δήμο(αφου έτσι κι αλλιώς άλλοι έκαναν κουμάντο στο δήμο και ο ίδιος ηταν διακοσμητικό στοιχείο)

Τη μη συμμετοχή του στις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου,γι΄ αυτό άλλωστε 4,5 μόλις μήνες πριν από τις εκλογές δεν έχω κάνει καμία προεκλογική κίνηση. Η απόφαση αυτήείναι μια προσωπική απόφαση. Μια απόφαση που την πήρα πριν από τέσσερα ακριβώς χρόνια, αλλά έπρεπε να την κρατήσω μυστική, γιατί πάνω απ΄ όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της Θεσσαλονίκης» σημείωσε.

Οπως τόνισε, ήδη από το πρωί της Τρίτης είχε ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά. «Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» κατέληξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπαραγεωργοπουλε παρε ποδι τωρα!!!!
Ασε την Σαλονικα να γουσταρει χωρις την παρτη σου.......
Συγγραφεις του αρθρου πες τε τα ....