ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ο Γιάννης Πετρίδης σταματάει!!

Η μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή "Από τις 4 στις 5" με τον Γιάννη Πετρίδη, κάνει τον κύκλο της, μετά από 35 ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς, από τις 30 Ιουνίου και μετά η ιστορική εκπομπή που μεγάλωσε γενιές και τους έμαθε να ακούνε μουσική, σταματά να μεταδίδεται οριστικά.
Η εκπομπή  έπεσε θύμα τον περικοπών των συμβασιούχων της ΕΡΤ, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Γιάννης Πετρίδης και ο Κώστας Ζουγρής.
Ο Γιάννης Πετρίδης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός.
Γνωστός παγκοσμίως για τις μουσικές του γνώσεις και την τεράστια συλλογή δίσκων του.
Με δεκάδες χρόνια στο ραδιόφωνο, έχει καταγράψει κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου, έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εκδόσει και αρκετά βιβλία με θέμα φυσικά την μουσική.


ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!! Παρτε παλι Δρούζα, Μπηλιω και ένα σωρό άλλες καλτάκες και κόψτε ότι ποιοτικό αφορά στη μουσική . Α , δεν προσλαμβάνεται τον Φοίβο που ξερει απο καλή μουσική και καλό στίχο ;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ευτυχώς που ο Γεραμάνης πέθανε νωρίς

Αναμμένω την επόμενη εγκεφαλική σας κλανιά

ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ