ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Για καλό φαγητό ,γλυκό και ποτό παντα η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια μπροστα


Ο 8ος "Χάρτης των Γεύσεων" στις 20-21 Νοεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ο Χάρτης των Γεύσεων, η κορυφαία οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες στην 8η στη σειρά διοργάνωσή του.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, θα φέρει κοντά μας τους έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και σημαντικές ελληνικές εταιρείες εισαγωγής οίνων που εκπροσωπούν τις κυριότερες αμπελουργικές περιοχές της υφηλίου. Οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, ανάμεσά τους αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο καλαίσθητο και πολιτισμένο περιβάλλον της Αποθήκης Γ, στο Λιμάνι  της Θεσσαλονίκης.
Οι επισκέπτες του Χάρτη των Γεύσεων, με το ποτήρι γευστικής δοκιμής στο χέρι, θα περιπλανηθούν και φέτος στο ισόγειο και τον όροφο της ατμοσφαιρικής αποθήκης, δοκιμάζοντας εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα. Θα γνωρίσουν και θα συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους. Θα ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού. Θα παρακολουθήσουν πρωτότυπες, εξειδικευμένες παρουσιάσεις και διαλέξεις.
Η έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων Χάρτης των Γεύσεων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Wine Plus, έχει αναδειχτεί στο αγαπημένο σημείο συνάντησης τόσο για τους οινόφιλους όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: