ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σιλβιο, ο εφευρετης και εκφραστης του "μπουνγκα μπουνγκα"

Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το  «Ρουµπιγκέιτ» αποκαλύπτει τη σκοτεινή   πλευρά  των  πάρτι  του ιταλού   πρωθυπουρ- γού
 Το πραγµατικό όνοµα της 17χρονης είναι Καρίµα Ρασίντα ελ Μαχρούγκ, όµως τη φωνάζουν Ρούµπι Ρουµπακουόρι (Ρούµπι Καρδιοκλέφτρα). Κατάγεται από το Μαρόκο. Η οικογένειά της µετανάστευσε στην Ιταλία το 2003 και εγκαταστάθηκε στο Λετογιάνι, στη Σικελία. Η Ρούµπι το έσκασεαπό το σπίτιγια πρώτη φορά το 2007, σε ηλικία 14 ετών.
Συνελήφθη επανειληµµένα για κλοπές. Λόγω της ηλικίας της, κάθε φορά η αστυνοµία την παρέδιδε στις υπηρεσίεςκοινωνικής πρόνοιας.Η συγκάτοικός τηςσε µια εστίατης Γένοβας αφηγείται ότι σπάνια έµενε στο δωµάτιό τους, όµως επέστρεφε τακτικά έχοντας στην τσέπη σηµαντικά ποσά, πολλές χιλιάδες ευρώ. Η Ρούµπι καυχιέται ότι κινείται στουςκύκλους της καλής κοινωνίας,πως κάνει ταξίδια στη Σαρδηνία, ότι έχει στενή σχέση µε τον πρωθυπουργό. Ακολούθησε η δεύτερη σύλληψή της, τον Μάιο του 2010, και η απελευθέρωσή της µε την παρέµβαση της «φωνής» από το Παλάτσο Κίτζι.

Τα συµπόσια . Η Ρούµπι περιέγραψε πώς εξελίσσονταν τα συµπόσια, στα οποία συµµετείχαν πάντα πολλά κορίτσια: δείπνο και µετά «µπούνγκα µπούνγκα».

Σε πρόσφατη συνέντευξη, αναφερόµενη σ’ ένα ανέκδοτο πουείχε πειο Μπερλουσκόνι, είχε αναφέρει το «µπούνγκα µπούνγκα» και η Νοέµι Λετίτσια, η 18χρονη Ναπολιτάνα που έγινε διάσηµη πέρυσι τον Απρίλιο όταν ο πρωθυπουργός παρευρέθηστο πάρτι των 18ων γενεθλίων της και της χάρισε ένα διαµαντένιο κολιέ (ο Μπερλουσκόνι την είχε γνωρίσει από τον Εµίλιο Φέντε…). Ουδείς είχεδώσει τότεσηµασία σ’αυτήν τη λεπτοµέρεια. Σήµερα ανακαλύπτουµε πως, στον στενό κύκλο των φίλων του πρωθυπουργού, «µπούνγκα µπούνγκα» σηµαίνει «οµαδικό πρωκτικό σεξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: