ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οταν ο ορισμός του βλάκα πουλαει ,οι υπολοιποι έχουν μέλλον;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5q4POdSPs6g6da3Qm-l2EdeY1L4Ll1zRX8KECIDENnXcy72hYO5Cp4XpALgHvz5By3RwmYXFxZe5m56_BonaYK3JygfSKY6CYLb7NVvuavLy-frCGVcGzH38boUFe4NlzLYINWwQUQuU/s1600/BushBook-Signing_1757781c.jpg

Πάνω από ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες αντίτυπα των απομνημονευμάτων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου με τίτλο «Κρίσιμες αποφάσεις» ('Decision Points') έχουν ήδη πουληθεί, αφότου το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 9 τρέχοντος μήνα, ανακοινώθηκε σήμερα από τους εκδότες του.
Ο εκδοτικός οίκος Κρόουν ανέφερε επίσης ότι έχουν ήδη τυπωθεί και είναι έτοιμα για κυκλοφορία άλλα 2,1 εκατομμύρια αντίτυπα. Αφότου πρωτοκυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματά του, ο πρώην πρόεδρος έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ και κυρίως στα τηλεοπτικά, προωθώντας το έργο του.
«Πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι μπορώ να διαβάσω και ακόμα περισσότεροι ότι μπορώ να γράψω «, δήλωσε χαριτολογώντας ο κ. Μπους στην εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας της διάσημης Οπρα Γούινφρεϊ.
Στο βιβλίο του μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η διοίκησή του έσπευσε ταχέως προς βοήθεια στην περίπτωση του τυφώνα «Κατρίνα», ενώ υπερασπίζεται με θέρμη την αμερικανικής έμπνευσης εισβολή στο Ιράκ.
Ουδεν σχόλιον

Δεν υπάρχουν σχόλια: