ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τωρα η κωμωδιες του θα ειναι και νοσταλγικες

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, μετά από επιπλοκές που του προκάλεσε πνευμονία, ο γνωστός Καναδός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν.
Πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, μετά από επιπλοκές που του προκάλεσε πνευμονία, ο γνωστός Καναδός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν. Ο Νίλσεν καθιερώθηκε κινηματογραφικά με τις ταινίες «Μια Απίθανη...Απίθανη Πτήση» και «Τρελές Σφαίρες».
Εξέπνευσε στις 0.34 ώρα Ελλάδας, σε νοσοκομείο της Φλόριντας, έχοντας δίπλα του της σύζυγό του Μπάρμπαρα.
«Είμαστε εξαιρετικά θλιμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Λέσλι Νίλσεν, που οι περισσότεροι θυμούνται από το ρόλο του υπαστυνόμου Φράνκ Ντρέμπιν στην ταινία "Τρελές Σφαίρες", που όμως είχε μια εξαιρετική σταδιοδρομία 60 χρόνων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.
Ο Νίλσεν είχε γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 1926 στην Ρεγκίνα του Καναδά. Όλοι τον θυμούνται από τις κωμικούς του ρόλους όπως του γιατρού στην «Απίθανη ...Απίθανη Πτήση» και του ανατρεπτικού χαρακτήρα αστυνομικού επιθεωρητή Ντρέμπιν στη σειρά ταινιών «Τρελές Σφαίρες».
Οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν στις ταινίες Scary Movie 3 και Scary Movie 4 και το 2008 στη Superhero Movie.

Δεν υπάρχουν σχόλια: