ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

H τρελα δεν παει στα βουνα αλλά στην ιδιοκτητρια του ήλιου




Και όμως… Ο Ήλιος έχει ιδιοκτήτη και δεν είναι ο Θεός αλλά μια Ισπανίδα!
Αυτό υποστηρίζει η Άνχελες Ντουράν η οποία μάλιστα έχει και συμβολαιογραφική πράξη στα χέρια της!
«Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη», γράφει η συμβολαιογραφική πράξη όπως δημοσιεύει η  εφημερίδα La Voz de Galicia.

Η ίδια είπε στην εφημερίδα πως υπάρχει μια «διεθνής σύμβαση που απαγορεύει στις χώρες να είναι ιδιοκτήτριες πλανητών» αλλά δεν αφορά κάθε άτομο ξεχωριστά.

Προσέθεσε δε, πως υπάρχει και άλλος άνθρωπος ιδιοκτήτης πλανήτη και συγκεκριμένα τη Σελήνη.

«Υπάρχει ένας Αμερικανός που με παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη στοχεύει να γίνει ιδιοκτήτης της Σελήνης και σχεδόν όλων των άλλων πλανητών», σημείωσε.

Ωστόσο, η Άνχελες Ντουράν δηλώσει πως έχει την απλά την… επικαρπία. «Δεν υπάρχει ένας μόνο ιδιοκτήτης που να είναι γνωστός εδώ και 5 δισεκατομμύρια χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: