ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Λοβέρδο ακους; Δίπλα στους πολύτεκνους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας




Για δίκαια αιτήματα, τα οποία πρέπει να ικανοποιηθούν και για τα οποία όλοι πρέπει να δώσουν τη μάχη τους, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό μέγαρο το προεδρείο και τα μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.
«Ξέρετε πολύ καλά ότι σας στηρίζω. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε, διότι συμβάλετε σε ένα λαό που μπορώ να πω ότι φθίνει. Η συμβολή σας είναι πολύ μεγάλη και άξια προσοχής και υποστήριξης. Γιατί, αν δεν στηρίξουμε εσάς, τι παράδειγμα δίνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση», είπε στον πρόεδρο της ΑΣΠΕ Β. Θεοτοκάτο ο κ. Παπούλιας.
Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε πως θα προτιμούσε να μην βλέπει, όπως παγίως το πράττει, τους πολύτεκνους να έχουν εκκρεμή αιτήματα, όσο δίκαια κι αν είναι αυτά, ενώ κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να σκύψουν πάνω τους: «Θα ήθελα να ήταν άλλες οι συνθήκες. Να μην έρχεστε εδώ με αιτήματα που είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν και για τα οποία και εγώ μαζί σας όσο μπορώ - παρόλο που τα πράγματα είναι δύσκολα - θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη. Και πιστεύω οι αρμόδιοι υπουργοί να καταλάβουν, όπως καταλαβαίνω και εγώ, το πρόβλημα το δικό σας, όπως το ζείτε εσείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: