ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Πενία, τεχνες κατεργάζεται

Τραυματιστήκατε την ώρα που βάζετε τα λαμπιόνια στο δέντρο; Χτυπήσατε την ώρα που μεταφέρετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Αν έχετε ασφάλεια ζωής τότε ίσως περάσετε πλέον από κόσκινο για να πάρετε αποζημίωση

 Περίπου 3.000 άνθρωποι τραυματίζονται αρκετά σοβαρά κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων ώστε να διεκδικούν αποζημίωση, δήλωσε σe τηλεοπτικό δίκτυο, εκπρόσωπος της κυβερνητικής υπηρεσίας εξετάζοντας τις στατιστικές των τελευταίων πέντε ετών.
Η πρώτη αιτία ατυχημάτων είναι οι πτώσεις, όπως είπε, αλλά επικίνδυνος αποδεικνύεται και ο στολισμός με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.
Επικίνδυνο μπορεί να είναι και το πακετάρισμα των δώρων, που ευθύνεται για το ένα τέταρτο από τους 170 τραυματισμούς την τελευταία πενταετία.
Άλλο ένα 20% των τραυματισμών προκλήθηκε από το άνοιγμα των δώρων.
Τετρακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν πέρυσι στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα περίπου 20 άνθρωποι υποβάλλουν αίτηση για αποζημίωση επειδή τραυματίστηκαν ενώ έκοβαν τη γαλοπούλα, το χοιρομέρι ή το κοτόπουλο για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: