ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ευχες να πανε όλα καλά για τον μεγιστο ηθοποιό και άνθρωπο

Θανάσης Βέγγος: Στην εντατική ο "καλός μας άνθρωπος"

Θανάσης Βέγγος: Στην εντατική ο "καλός μας άνθρωπος"

Ο μεγάλος Έλληνας κωμικός Θανάσης Βέγγος δίνει μια ακόμα δύσκολη μάχη στην εντατική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού. Η περιπέτεια υγείας που περνά τους τελευταίους μήνες δεν έχει τέλος και χθες το βράδυ οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν και πάλι στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του.

Ο Θανάσης Βέγγος βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική μονάδα αφού διαπιστώθηκε ότι έπαθε ένα νέο εγκεφαλικό επεισόδιο ωστόσο αυτή τη φορά οι γιατροί εντοπίζουν ένα νέο αιμάτωμα στο κεφάλι ενδεχομένως και από την πτώση.

Η πολυήμερη νοσηλεία του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και το εξιτήριο που είχε πάρει στις 9 Νοεμβρίου είχαν δώσει ελπίδες στην οικογένεια του ηθοποιού ότι τα προβλήματα σύντομα θα ξεπεραστούν, όμως το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι τον οδήγησε σε μια ακόμη δύσκολη περιπέτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: