ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ευτυχως την γλυτώσαμε

Χάνουν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Βόλος και η Λάρισα. Η  Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) που συνεδρίασε στο Παρίσι κατά συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την αφαίρεση της διοργάνωσης από την Ελλάδα, καθώς έκρινε ότι η χώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά: Η  Ελλάδα θα έπρεπε να βάλει αρκετά χρήματα για να φέρει σε πέρας μία διοργάνωση χαμηλού κύρους και σίγουρα ζημιογόνα...
Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, οι Αγώνες θα  διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013, παρουσία 4.000 αθλητών από 24 χώρες. Οι θεσσαλικές πόλεις πήραν το χρίσμα στις 27 Οκτωβρίου 2007 στην Πεσκάρα. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η πόλη που θα πάρει τη διοργάνωση, μόλις δύο χρόνια πριν την έναρξή της. Μεγάλο φαβορί είναι η ισπανική Ταραγόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: