ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αρης γνωστοποίησε την παραίτηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. "Ευχαριστώ" του έμπειρου προπονητή μέσω επίσημης δήλωσης.

core.slideshow img
« > »
1 / 21
Οι φήμες που υπήρχαν το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο Αρης γνωστοποίησε την παραίτηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.
"Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας" τόνισε ο ίδιος.

Λέγεται ότι ο Αργεντίνος είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του από το μεσημέρι της Τρίτης και για αυτό πληροφορίες αναφέρουν ότι από εκείνη την ώρα ως και την ανακοίνωση της παραίτησης ακολούθησαν μια σειρά συζητήσεων και επαφών, που δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε τα  ηνία της ομάδας στα μέσα της περασμένης περιόδου, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό κυπέλλου, αλλά και στην 4η θέση του πρωταθλήματος (3ος στα πλέι-οφ) ψηλότερα από τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση του Αρη και οι δηλώσεις του Εκτορ Ραούλ Κούπερ:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:
"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.
Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Εύχομαι στον ΑΡΗ κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του".
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: