ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μονο που τολμησε να γινει υπουργος Πολιτισμου πρέπει να παει φυλακή

Ξεσκονίζουν την περιουσία Βουλγαράκη - Πελέκη Πληροφορίες και στοιχεία για την ύπαρξη πάσης φύσεως τίτλων, αξιών, λογαριασμών, μετρητών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, χαρτοφυλακίων του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη ζητεί με επιστολή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα το υπουργείο απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στη διεύθυνση οικονομικής επιθεώρησης, μέσω της οποίας ζητά να ερευνήσουν (μέσω των φορέων που εποπτεύουν) για την ύπαρξη πάσης φύσεως τίτλων, αξιών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, επενδυτικών στοιχείων, λογαριασμών και μετρητών των παραπάνω προσώπων.

Ακόμη, το υπουργείο προσθέτει ότι διεξάγεται φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις από το 2000 έως και το 2008 στα δύο πρόσωπα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του Βατοπεδίου, προσθέτοντας ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει δεχτεί ότι η πρόσβαση των οικονομικών επιθεωρητών στις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για τη διενέργεια των ελέγχων είναι νόμιμη, εφόσον υπάρχει νόμιμη εντολή.

Σε σχετική δήλώσή του ο κ. Βουλγαράκης ανέφερε: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα, ένα χρόνο μετά τον έλεγχο που ξεκίνησε το Υπ. Οικονομικών στα περιουσιακά μου στοιχεία, ότι ζητήθηκε εκ νέου έρευνα. Είναι προφανές ότι υπόθεση έχει ξεπεράσει τα όρια του ελέγχου και κινείται στην λογική της πολιτικής δίωξης για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους. Λυπάμαι πραγματικά!»


Για παρε ευχη απο τον Ρουσόπουο στο Βατοπέδι μπας και σωθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: