ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικο ποδόσφαιρο. Το εκπροσωπουν οι Ψωμιαδης, Μπέος, Κούγιας και ........... τελευταία ο Μαρινάκης.Παρακάτω άλλο ένα επεισόδιο της σειράς



Ο Τσιώλης χαιρέτησε,  οι Βολιώτες ξεσηκώθηκαν
«Σεβασµό ή παραίτηση», αυτό ζήτησαν οι οργανωµένοι οπαδοί του Ολυµπιακού Βόλου και συγκεκριµένα χθες η Αδέσµευτη Θύρα 1 µε φέιγ βολάν που πέταξαν, στέλνοντας µήνυµα στον µεγαλοµέτοχο Αχιλλέα Μπέο.

Σ’ αυτά έγραφαν: «Ο Ολυµπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όχι άλλος ηθικός ξεπεσµός. Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια. Σεβάσου µας ή φύγε. ∆εν θέλουµε να είµαστε µαγαζάκι του Μαρινάκη. Η ιστορία του Βόλου δεν είναι για πούληµα. Ο Βόλος ανήκει στον λαό του. ∆εν θα γίνειπαράρτηµα κανενός. Μπέο, θέλουµε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά». Ο Σάκης Τσιώλης πάντως αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ Βόλου, µετά το επεισόδιο που λέγεται ότι συνέβη στα αποδυτήρια µεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Μόνχε, το οποίο ήταν η αφορµή που έθεσε τηνπαραίτησή του στη διοίκηση του Ολυµπιακού Βόλου, ηοποία έγινε αποδεκτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αµέσως µετά το τέλος του αγώνα του Ολυµπιακού Βόλου µε τον Ηρακλή(1-1), ο Αχιλλέας Μπέος µπήκεστα αποδυτήρια καιµίλησε µε έντονο ύφος στουςποδοσφαιριστές της οµάδας του, οι οποίοι παρακολουθούσαν άφωνοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια χειροδίκησε κατά του Μόνχε, ο οποίος αντέδρασε αρχικά, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια στο συµβάν µε την επέµβαση των υπόλοιπων παικτών.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν ήταν παρών στο επεισόδιο, µόλις όµως το έµαθε είπε ότι µε αυτές τις συνθήκες δεν µπορεί να συνεχίσει και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Με γραπτή ανακοίνωσήτου, χθες βράδυ, ο Μόνχε διέψευσε ότι ο Αχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον του. Ο Αργεντινός αναφέρει τα εξής: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι µερίδα δηµοσιογράφων υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της οµάδας µας κ. Aχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον µου, µετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, κάτι που είναι πέρα για πέρα αναληθές. Είναι επίσης άξιο απορίας πως κανέναςδηµοσιογράφος δεν επικοινώνησε µαζί µου για να διασταυρώσει την ύπαρξη ή όχι του υποτιθέµενου συµβάντος».

Οι σχέσεις του Σάκη Τσιώλη µε τον Αχιλλέα Μπέο δεν βρίσκονταν στο καλύτερο σηµείο, ιδιαίτερα µετά τις δηλώσεις του προπονητή την επόµενη ηµέρα του αγώναµε τη Λάρισα και τις ευχές για την παραµονή της ιστορικής οµάδας στην κατηγορία.

Χθες η ΠΑΕ του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυµπιακός Βόλου σήµερα (χθες) το πρωί λύνει τη συνεργασία της µε τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε µεγαλύτερη οµάδα από τον Ολυµπιακό Βόλου µε καλύτερες συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: