ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Mαθηματα κατα βούληση, απο καθηγητες μάλλον..... ωρομίσθιους και για το Επαγγελματικό Λυκειο.....θα δουμε μαλλον προς τον 15αυγουστο.

 
 Θα ξεκινήσει, μάλλον από το επόμενο έτος στο Γυμνάσιο , η διαδικασία πιστοποίησης για την απόκτηση κρατικού πιστοποιητικού με βάση το Γαλλικό μοντέλο ανακοίνωσαν στην Πανελλήνια Ενωση Καθηγητών Πληροφορικής η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Β. Κουλαιδής , στη διάρκεια συνάντησης με το ΔΣ , ενώ όπως είπαν  στο Λήκειο η Πληροφορική δεν  θα είναι μάθημα γενικής παιδείας, αλλά μόνο μάθημα επιλογής και όχι σε όλες τις κατευθύνσεις. Ο γενικός σχεδιασμός τόνισε η υφ. Παιδείας  είναι στο Λύκειο να μειωθούν τα μαθήματα, να υπάρχουν μόνο 4 μαθήματα γενικής παιδείας και να υπάρξει μεγάλη αύξηση της εξειδίκευσης μέσω των κατευθύνσεων από τη Β’ Λυκείου και ειδικά στη Γ’ Λυκείου. 



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: