ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πλησιάζει η ωρα της αποχώρησης του άθλιου Πάγκαλου. (Παν +κάλος)

Ήδη σε χθεσινή σύσκεψη υπό τον κ. Πεταλωτή ο πρωθυπουργός ζήτησε την με κάθε τρόπο αποστασιοποίηση της κυβέρνησης από τυχόν εμπρηστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου κάτι που έγινε με την τοποθέτηση του κ. Πεταλωτή στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πως για το θέμα της κακής λειτουργίας της κυβέρνησης «ο κ. Πάγκαλος εκφράζει καθαρά προσωπικές απόψεις».

Παράλληλες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα ζητηθεί από τον κ. Πάγκαλο να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές καθώς ούτε θέση στο Επικρατείας θα του παραχωρηθεί, ούτε και η ευκαιρία καθόδου στην Περιφέρεια Αττικής.

Το ίδιο θα συμβεί και με την σύζυγο του τελευταίου κα. Χριστοφάκη η οποία δεν παίρνει πράσινο φως για τις πολιτικές της φιλοδοξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: