ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Οταν τσακώνεστε για δείτε....μηπως είναι Πέμπτη 8 το βράδυ;


Η Πέμπτη ιδανική μέρα για τσακωμό!


Η Πέμπτη νομίζετε   ότι δεν είναι καλή μέρα για ένα τσακωμό; Mήπως κάνετε λάθος;  Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για ένα "ερμό συζυγικό επεισόδιο» διάρκειας 10 λεπτών τα βράδια της Πέμπτης, στις 8 ακριβώς!

Η σχετική έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 3.000 ενηλίκων για λογαριασμό της βρετανικής αλυσίδας ειδών υγιεινής Βetter Βathrooms, αποκαλύπτει επίσης ότι τα ζευγάρια στη Βρετανία τσακώνονται κατά μέσο όρο 312 ημέρες τον χρόνο.

Αφορμή για τους περισσότερους καβγάδες είναι μικροπράγματα, όπως το συνεχές ζάπινγκ στην τηλεόραση ή οι βρεγμένες πετσέτες στο κρεβάτι. Σύμφωνα πάντως με τους ερευνητές, οι γυναίκες έχουν την τάση να εκνευρίζονται περισσότερο με τις συνήθειες του συντρόφου τους απ΄ό,τι οι άνδρες.
Μάλιστα η κουζίνα και το μπάνιο είναι τα δύο σημεία του σπιτιού που αποτελούν «την αρένα» για τα σύγχρονα ζευγάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: