ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πανάξιος εκπρόσωπος του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πρόσωπο του αντανακλά όλο το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας


Το "Σήριαλ" Μπέου στο Βόλο



Στον Βόλο τα ωραία επεισόδια του κακογυρισμένου σήριαλ που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίστηκαν τόσο εντός γηπέδου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει τελικά τον Παναθηναϊκό με την βοήθεια και του διαιτητή Μάνταλου με 3-2 και να εξασφαλίζει τελικά μια θέση στα πλέι οφ, όσο και εκτός γηπέδου.

Εκεί όπου ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ότι μπορούσε για να δικαιολογήσει την εντύπωση που έχει για αυτόν ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Ακόμη και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μπήκε και έβριζε τους πάντες αποκαλώντας μάλιστα φλώρους και υπαλλήλους τους παράγοντες του τριφυλλιού που ήταν εκεί θεωρώντας μάλλον πως είναι πιο τιμητικό να έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη από το να είναι απλά παράγοντας μιας μεγάλης ομάδας.

Η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έζησε άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου. Ενορχηστρωτής του τελευταίου αυτού επεισοδίου - ποιος άλλος; - ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Super league στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το «βαριετέ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε απ' όλα: Ball boys που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν από τις θέσεις τους ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, μπάλες που χάνονταν και άλλες που, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν, προσγειώνονταν στον αγωνιστικό χώρο εν είδη βροχής (για να ταιριάζουν προφανώς με τις καιρικές συνθήκες), όλα υπό τον απαράμιλλο συντονισμό του πληθωρικού οικοδεσπότη.

Ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να κρατήσει την τελευταία πράξη του έργου για τον εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα αποδυτήρια και εξαντλώντας το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας, το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον επιβράβευσαν για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντάς τον να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ. Να τον χαίρονται και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: