ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Γέννησαν δύο φορές δίδυμα την ίδια ημερομηνία!

Γέννησαν δύο φορές δίδυμα την ίδια ημερομηνία!Τρία χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους, Ντιέγκο και Αρμάνι,απέκτησαν και δίδυμες κόρες! Ένα ζευγάρι,όχι μόνο απέκτησε δύο σύνολα πανομοιότυπων διδύμων, αλλά τα δίδυμα αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια έχουν γενέθλια την ίδια ημερομηνία.

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία οι Tracey και Davood Bageban 3 χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους στις 27 Φεβρουαρίου, την ίδια ακριβώς ημερομηνία απέκτησαν και δίδυμες κόρες.
Ο Bageban εργάζεται πολλές ώρες ως διευθυντής καταστήματος προκειμένου να τα βγάλει πέρα οικονομικά ενώ συμβάλλει ενεργά και στην φροντίδα των παιδιών

Η ιατρική κοινότητα μιλάει για μία σπάνια περίπτωση αφού μόνο το 30 τοις εκατό των διδύμων είναι ταυτόσημες και η πιθανότητα 2 σετ που γενιούνται την ίδια ημερομηνία είναι μία στα δεκαεφτα εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: