ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μετά τον Σίλβιο , ήρθε και η ώρα των των ιερέων και του gay club τους

Βιβλίο για την gay ζωή ιερέων της Αγίας Έδρας

Βιβλίο με τίτλο «Σεξ και Βατικανό το μυστικό ταξίδι στο βασίλειο των αγνών», αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιταλία. Θα βασίζεται σε έρευνα του δημοσιογράφου-συγγραφέα Καρμέλο Αμπάτε και όπως φαίνεται θα προκαλέσει νέα προβλήματα στην Αγία Έδρα, έπειτα από το πρόσφατο σκάνδαλο με τις υποθέσεις παιδεραστίας.

Στο βιβλίο, περιγράφονται συχνές ομοφυλοφιλικές σχέσεις ανάμεσα σε ιερείς αλλά και μεταξύ ιερών και λαϊκών. Ο συγγραφέας, δήλωσε ότι κατάφερε να μπει με κρυφή κάμερα σε gay club όπου συχνάζουν ιερείς όλων των εθνικοτήτων.

Ακόμη, γίνεται αναφορά σε σχέσεις ιερών με γυναίκες, ύπαρξη παιδιών από κληρικούς που έχουν δώσει όρκο αγνότητας αλλά και παράνομες αμβλώσεις, και όλα αυτά μέσα στο Βατικανό και σε μοναστηριακές κοινότητες της Ρώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: