ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η Asus ανακοινώνει το Padfone


Η Asus ανακοίνωσε μια νέα συσκευή -ή μάλλον, ένα σετ δύο συσκευών- επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των φορητών gadgets. Το Padfone αποτελείται από ένα smartphone κι ένα tablet με οθόνη αφής.
Το smartphone έχει οθόνη 4.3 ιντσών και "κουμπώνει" στο πίσω μέρος του tablet. Έτσι, ο χρήστης μπορεί με αυτό τον τρόπο να δει τα περιεχόμενα του κινητού του σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Αυτή είναι και η βασική χρησιμότητα του tablet, το οποίο επίσης φορτίζει το κινητό. Ουσιαστικά, δηλαδή, το tablet παίζει το ρόλο ενός dock που λειτουργεί υποστηρικτικά στο smartphone.
Η συνδεσιμότητα 3G και Wi-Fi του τηλεφώνου μεταφέρεται και στο tablet, όταν οι δύο συσκευές λειτουργούν ως μία. Επιπλέον, το tablet έχει και εμπρόσθια camera, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για video calls μέσω του smartphone.
Το Padfone θα διατεθεί μέσα στους επόμενους μήνες, σε τιμή που δεν είναι ακόμη γνωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: