ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η μέρα που το MEGA αγάπησε τους... "Αγανακτισμένους"

AddThis Social Bookmark Button
mega_tremhΤον... μπελά του βρήκε τo Mega με το κίνημα των "Αγανακτισμένων". Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ, μετά την πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπου εκτός των συμμετεχόντων, ανεξάρτητες πηγές, ακόμα και η αστυνομία εκτίμησαν ότι στη συγκέντρωση συμμετείχαν από 80-100.000 άτομα. Το ρεπορτάζ του MEGA δεν είχε την ίδια άποψη, εκτιμώντας ότι   στην μεγάλη συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" την Κυριακή συμμετείχαν 20.000 άτομα.
Αποτέλεσμα ήταν οι "Αγανακτισμένοι" να... αγανακτήσουν ακόμη περισσότερο και να "επιτεθούν" στη  σελίδα του Mega στο Facebook, πετυχαίνοντας  να εξαφανιστεί η σελίδα  για μερικές ώρες,  ενώ όταν " ξανανέβηκε"  έγραφε  τα εξής:
"Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή, επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς".
Η διοίκηση του σταθμού αφού προφανώς κατάλαβε ότι έχει χαθεί ο έλεγχος,πιθανότατα με ευθύνη της διευθυντικής δημοσιογραφικής ομάδας άλλαξε σήμερα δραματικά την στάση της, αφιερώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 20 (!) λεπτά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Η Όλγα Τρέμη ανέφερε σε κάθε ευκαιρία τον μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών -που με βάση τη νέα εκτίμηση της έφτασε τα 100.000 άτομα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για ένα "εξαιρετικά συμπαθητικό κίνημα, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και καλόκαρδο".
Η σελίδα του Mega στο Facebook πέρασε...στη ιστορία, αφού εξαφανίσθηκε οριστικά, ωστόσο πριν λίγο, μια νέα σελίδα του καναλιού στο Facebook έκανε την εμφάνιση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: