ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αγοράστηκε η Skype από την Microsoft...

ImageΤα συν για όσους χρησιμοποιούν λειτουργικά προγράμματα της εταιρείας...

Η Microsoft Corp. και η Skype Global SA ανακοίνωσαν σήμερα από κοινού την οριστικοποίηση συμφωνίας, η οποία ορίζει την εξαγορά της Skype, της κορυφαίας εταιρίας διαδικτυακής επικοινωνίας, από τη Microsoft, για το ποσό των 8,5 δις δολαρίων, τα οποία θα καταβληθούν στον επενδυτικό όμιλο του οποίου ηγείται η Silver Lake. Η συμφωνία έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και των δύο εταιριών.
Διαθέτοντας 170 εκατομμύρια συνδεδεμένους χρήστες και πάνω από 207 δισεκατομμύρια λεπτά συνδιαλέξεων με video και ήχο το 2010, η εταιρία Skype είναι πρωτοπόρος στην επικοινωνία, συνδέοντας μεταξύ τους φίλους, οικογένειες και συνεργάτες παγκοσμίως. Η Microsoft επενδύει σταθερά στην επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Lync, Outlook, Messenger, Hotmail και Xbox Live.
Η Skype θα υποστηρίζει προϊόντα της Microsoft, όπως το Xbox και το Kinect, τα Windows Phone, καθώς και μια μεγάλη σειρά προϊόντων των Windows, ενώ η Microsoft θα συνδέει τους χρήστες της Skype με το Lync, το Outlook, το Xbox Live και άλλες κοινότητες. Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει και να υποστηρίζει τους πελάτες της Skype που δεν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα προϊόντων της Microsoft...

Δεν υπάρχουν σχόλια: