ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εφυγε ενα παλικάρι και η ψηφος του αντικαταστάθηκε ενα ... ταγάρι

Διεγράφη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Κουρουμπλής

Μετά το όχι Κουρουμπλή για το μεσοπρόθεσμο ο Παπανδρέου αμέσως ανακοίνωσε την διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ 
 
 
 
Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε το μεσημέρι η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία δήλωσε πως θα ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Κατά την τοποθέτησή της στην Βουλή τόνισε ότι «το 'όχι' δεν μπορεί να συνοδεύεται από το 'ναι μεν αλλά', το 'παρών' είναι πράξη Πόντιου Πιλάτου και το 'όχι υπό όρους' δεν αφορά την δική μου λογική».

«'Ναι, λοιπόν, και εύχομαι να μην με απογοητεύσετε κύριοι της κυβέρνησης» πρόσθεσε η κ. Παπαδημητρίου, εκφράζοντας την ελπίδα «έστω και με μια ψήφο να είναι η σπορά της ελπίδας για μια συναινετική πορεία και για την ανάκτηση του κύρους της Ελλάδας απέναντι στους αλληλέγγυους εταίρους μας, όπως τους βλέπω εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: