ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αμα εχει αποτελεσμα αυτη η ερευνα σφυρίξτε κλεφτικα.


Ερευνα για βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συνεργάζονται με κουκουλοφόρους


Ερευνα για βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συνεργάζονται με κουκουλοφόρους
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση υπόθεσης σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Στο βίντεο εμφανίζονται άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους -ένας από αυτούς κρατά σιδερένιο λοστό- και φέρονται ως παρακρατικοί να συνομιλούν με αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια εισέρχονται συνοδεία των αστυνομικών στον προαύλιο χώρο της Βουλής, πίσω από τις τάξεις των αστυνομικών δυνάμεων στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: