ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

O αποφυλακισμένος λόγω υγείας επενδυει (ή ξεπλένει )στο ποδόσφαιρο

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής που να αναφέρει πως ο Μάκης Ψωμιάδης θα είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας και ο ίδιος να διαψεύδει το οτιδήποτε αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Την στιγμή αυτή και μετά τις τελευταίες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών το μόνο που φαίνεται να απομένει είναι δύο τυπικές υπογραφές ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να γυρίσει σελίδα.

Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία οι άμεσοι συνεργάτες του έχουνε ξεκινήσει ήδη επαφές με εκπροσώπους παικτών για το ρόστερ του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι όσο για την καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής για την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στα κοινά της; Ή πιο σωστά στο απόλυτο κουμάντο της; Αυτή θα γίνει λογικά την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουνίου στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. Ηρακλής.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι νομικοί και των δύο πλευρών έχουν ήδη έτοιμα τα σχετικά έγγραφα αφού και ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, έδωσε το δικό του ΟΚ δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ξεκάθαρη επιθυμία απομάκρυνσής του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποια όμως είναι η θέση του Μάκη Ψωμιάδη; Σύμφωνα με την δήλωσή του στο blog της Δίκης, ανέφερε: "Δεν υπάρχει θέμα μετονομασίας της Καβάλας. Απλώς η ομάδα θα παίζει πλέον στο γήπεδο του Μακεδονικού διότι ο δήμαρχος Καβάλας δεν θέλει την ομάδα στην πόλη.

Δεν έχω συζητήσει οτιδήποτε με τον Ηρακλή. Και εγώ και ο Σταύρος Ψωμιάδης διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα. Η Καβάλα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με το όνομα της στη Superleague", που φαντάζει περισσότερο ως μία κίνηση τακτικής από πλευράς του την στιγμή που οι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι θετικοί στην εποχή Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: