ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τα πρόστιμα θα εισπραχθούν ;

Δύο γιατροί στην «τσιμπίδα» για μη έκδοση αποδείξεωνΔύο γιατροί στην «τσιμπίδα» για μη έκδοση αποδείξεων

Οι έλεγχοι σε ιατρεία της Αττικής απέφεραν καρπούς και η Οικονομική Αστυνομία έστειλε στην εισαγγελία δικογραφίες για φορολογικές παραβάσεις γιατρών

Οι έλεγχοι σε κλάδους με υψηλό δείκτη φοροδιαφυγής εντείνονται και όπως φαίνεται φέρνουν αποτελέσματα.
Η τελευταία επιτυχία των κλιμακίων της Οικονομικής Αστυνομίας αφορά δύο γιατρούς στην Αττική οι οποίοι εντοπίστηκαν να μην εκδίδουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και να έχουν υποπέσε και σε άλλες συναφείς φορολογικές παραβάσεις.
Εναντίον τους σχηματίστηκαν δικογραφίες που μετά την προανάκριση θα πάρουν το δρόμο για τον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο έλεγχος από κλιμάκια του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας σε σε ιατρεία της Αττικής, οδήγησε στον εντοπισμό δύο γιατρών που δεν εξέδωσαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, όπως επίσης δεν προχώρησαν στη σχετική εγγραφή στο βιβλίο επισκεπτών αλλά και στην επίδειξη των σχετικών βιβλίων.
Εκτός της ποινικής διαδικασίας, θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες ΔΟΥ για να κινηθεί η αντίστοιχη διοικητική διαδικασία για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: