ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Την παραίτησή της υπέβαλλε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

Δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο η παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη.
Αφορμή για την κίνηση της κ. Μαλλιώρη ήταν η επιστολή εργαζομένων στον Οργανισμό με την οποία ασκούν σκληρή  κριτικη στα όσα έχει εξαγγείλει το τελευταίο διάστημα ο υπουργός και ζητούν από την πρόεδρο  να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της.
Ειδικότερα, στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι στον  ΟΚΑΝΑ  επισημαίνουν: «Απαιτούμε από την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση, δεδομένου ότι ο μεν υπουργός διατυμπανίζει την ταύτιση της κ. Μαλλιώρη με την άποψη του, η δε κ. Μαλλιώρη μόλις μια μέρα πριν διαβεβαίωνε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ότι ο σχεδιασμός των 17 μονάδων προχωρά κανονικά…» .
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, αφού δεν έκανε δεκτή την  παραίτηση της κ. Μαλλιώρη, εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει ότι η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ  αποτελεί το βασικό μοχλό των πολιτών να εξαλείψουν τη «λίστα της ντροπής» και να θεραπευθούν οι ασθενείς που έχουν χτυπηθεί από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: