ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

To παιδί - μαγνήτης!

Ο Πάολο Ντέιβιντ Αμορίμ δεν είναι σαν όλους τους άλλους 11χρονους. Έχει μπερδέψει τους γιατρούς καθώς έχει τη μοναδική ιδιότητα να έλκει πάνω στο σώμα του μεταλλικά αντικείμενα.
Ο πατέρας του ανακάλυψε αυτή την ιδιότητα του γιου του όταν του ζήτησε να του φέρει ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα αντικείμενα κολούσαν πάνω στο παιδί.
Ο μικρός τώρα δηλώνει ότι στο σχολείο του έχουν αρχίσει να τον φωνάζουν "παιδί - μαγνήτη" και οι συμμαθητές του, του ζητούν να κολήσει μεταλλικά αντικείμενα πάνω του."Όλοι μου ζητούν να βάλω αντικείμενα στο σώμα μου. Νομίζουν ότι είναι κόλπο" λέει.
Πάντως ο παιδίατρος εμφανίζεται καθυσηχαστικός. Όπως αναφέρει, αν και δεν έχει δει κάτι ανάλογο στην καριέρα του εδώ και 30 χρόνια, δεν θεωρεί ότι η υγεία του μικρού διατρέχει κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: