ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τα λονδρέζικα ταξί τα καλύτερα του κόσμου

Smart_Taxi
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα ταξί του Λονδίνου επελέγησαν ως «τα καλύτερα ταξί του κόσμου», σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί ο ιστότοπος ξενοδοχειακών κρατήσεων Hotels.com, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, το Λονδίνο καταλαμβάνει την πρώτη θέση της κατάταξης με μεγάλη διαφορά από τις άλλες πόλεις, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 28% σε διάφορες ερωτήσεις που κυμαίνονταν από την ασφάλεια ως την φιλικότητα των οδηγών ταξί και την καλή γνώση της περιοχής. Τα ελληνικά ταξί,όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχουν πουθενά στον κατάλογο.
Τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των 10 πρώτων πόλεων όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ταξί, κατέλαβε η Νέα Υόρκη με ποσοστό 9%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν από κοινού το Χονγκ Κονγκ και το Τόκιο με 7%.
Η έρευνα αυτή έγινε από τις 8 ως τις 16 Αυγούστου σε δείγμα 4.831 ανθρώπων που ρωτήθηκαν σε 23 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: