ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Την έδειρε γιατί δεν του έκανε Like!

Την έδειρε γιατί δεν του έκανε Like!
Ιστορίες οικογενειακής τρέλας κατά καιρούς έχουμε δει άπειρες. Λίγο η αντίστοιχου περιεχομένου τηλεοπτικές εκπομπές, λίγο αυτά που διαβάζουμε στο Διαδίκτυο, διατριβή γράφουμε. Το πιο πρόσφατο περιστατικό έλαβε χώρα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πρωταγωνιστές του ένα παντρεμένο ζευγάρι και για να ακριβολογούμε βρίσκονται εν διαστάσει και σε σπέσιαλ γκεστ εμφάνιση το Facebook που αποτέλεσε την αφορμή για όσα εκτυλίχθηκαν.
 Ο 36χρονος, Μπενίτο Απολινάρ, από το Τέξας φέρεται να επιτέθηκε και να έδειρε την εν διαστάσει σύζυγό του επειδή αυτή δεν του είχε κάνει Like σε δημοσίευσή του στο προφίλ του στο Facebook που αφορούσε την επέτειο του θανάτου της μητέρας του.
"Αυτό είναι τρομερό. Όλοι μου έκαναν Like κι εσύ που είσαι η γυναίκα μου και θα έπρεπε να είχες κάνει πρώτη και καλυτερη, δεν έκανες καν". Με το που ξεστόμισε αυτά τα λόγια, της τράβηξε τα μαλλιά και της έδωσε μια μπουνιά.
Όλα αυτά διαδραματίστηκαν την Τρίτη έξω από το σπίτι της στο Κάρλσμπαντ, στο Νέο Μεξικό τη στιγμή που ο Μπενίτο πήγε να αφήσει τα παιδιά, τα οποία απέκτησαν κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων γάμου, ενώ ο Μπενίτο φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Πάντως, να σημειώσουμε ότι δήλωσε αθώος, ενώ η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: