ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πλησιάζει το τέλος;

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το καλοκαίρι, εκτός από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, να αποχωρήσει ο ίδιος αλλά και αρκετοί από τους παίκτες.

Είπα ότι πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Κι αυτό, επειδή πρέπει να καταλάβουμε πως ίσως είναι η τελευταία σεζόν στον Παναθηναϊκό για κάποιους από εμάς... Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι μία από τις τελευταίες» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς

Αναφέρθηκε σε παίκτες που δεν βοηθούν: «Χρειαζόμαστε οι παίκτες να παίξουν καλύτερα. Υπάρχουν παίκτες που δε βοηθούν την ομάδα και τους το λέω ευθέως. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και κίνητρο, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Αν δεν τα έχουμε αυτά, υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουν ξεχάσει το μπάσκετ. Κι επίσης κάτι σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας και στη συνέχεια να σεβόμαστε τα  εκατομμύρια οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Για το αυριανό ματς με την ΚΚ Ζάγκρεμπ τόνισε:: «Είναι διαφορετική συγκριτικά μ' εκείνη που είχαμε συναντήσει πριν από ένα μήνα στο Ζάγκρεμπ. Παίζουν πολύ καλύτερα κι αυτό φάνηκε στον τελευταίο της αγώνα στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στη Ραντνιτσκι ενώ έχουν νικήσει και σε δύο ματς στην Ευρωλίγκα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναικού υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα σας δώσω παράδειγμα αρχίζοντας από το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Χάσαμε έναν αγώνα στον οποίο για σαράντα λεπτά η ΤΣΣΚΑ δεν είχε προηγηθεί ποτέ. Κι όμως,  χάσαμε στην παράταση. Το ίδιο συνέβη και στη Γερμανία με τη Μπάμπεργκ. Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση με ποιότητα και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: