ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συγχώνευση Vodafone-Wind ;

Αισιόδοξος ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ ότι θα εγκριθεί από τις ελληνικές αρχές

Ο Μιχάλης Τσαμάζ, διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, εμφανίζεται αισιόδοξος για την επίτευξη της συγχώνευση των εταιρειών τηλεπικοινωνίας Vodafone και Wind Hellas, υπογραμμίζοντας ότι «πιστεύω πως οι αρμόδιες ελληνικές αρχές τελικά θα την εγκρίνουν».

«Πιστεύουμε πως τελικά θα δοθεί το πράσινο φως για τη συγχώνευση, αλλά αν δεν εγκριθεί θα δούμε μία ακόμα πτώχευση εταιρείας στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Τσαμάζ σε συνέδριο της Morgan Stanley στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ τάχθηκε υπέρ της συγχώνευσης, τονίζοντας πως «προτιμά ο Οργανισμός να δραστηριοποιείται σε μία αγορά σταθερή και όχι προβληματική».

H Vodafone Group είχε γνωστοποιήσει τον Αύγουστο πως βρίσκεται σε συνομιλίες με την εταιρεία Largos Ltd, η οποία κατέχει την Wind Hellas, για τυχόν συγχώνευση των δύο επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: