ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χανιά: Νεκρός άστεγος σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας


Νεκρός σε παγκάκι έξω από την πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων, βρέθηκε χθες βράδυ 62χρονος άνδρας. Το άψυχο σώμα εντόπισε στις 20:30 πολίτης και ειδοποίησε με το κινητό του τις αρχές.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένα να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή και να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 62χρονου. Σύμφωνα, ωστόσο, με τα έως τώρα στοιχεία, ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος και οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς δεν έφερε κάποιο τραύμα.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην αστυνομία ότι η φιγούρα του άτυχου άνδρα ήταν γνωστή, συνήθως ζητούσε τσιγάρα από περαστικούς, έπαιρνε φαγητό από διάφορα συσσίτια και δεν είχε μόνιμη στέγη.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: