ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Παραλογισμός και ηλιθιότητα στη χωρα που κυβερνούν οι εθελόδουλοι γελοίοι



boutaris2

 Ισοπέδωσαν 7 στρέμματα από τα αμπέλια του Γιάννη Μπουτάρη!

Με τσεκούρια και αλυσοπρίονα άγνωστοι ισοπέδωσαν 7 στρέμματα από τα αμπέλια του Γιάννη Μπουτάρη.
Το αμπέλι που ανήκει στην οικογένεια του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περισσότερα από 2.000 κλήματα της ποικιλίας «Chardonnay» είναι κομμένα λίγα εκατοστά πάνω από τη ρίζα και η ζημιά για την εταιρία είναι πολλές χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας το πιο πιθανό είναι να γίνει επαναφύτευση του αμπελώνα τον επόμενο χρόνο. Η αστυνομία αναζητά του ενόχους της παράλογης αυτής πράξης, ενώ, εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από την ενέργεια να υπάρχουν πολιτικά κίνητρα.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας "Κυρ Γιάννη", Γ. Αναστασόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι ο δράστης επιτέθηκε δύο φορές στον αμπελώνα, την πρώτη στα τέλη του περασμένου μήνα και την επόμενη στις αρχές Ιανουαρίου.
Η καταστροφή θα φανεί την Άνοιξη
"Πρόκειται για ανεξήγητη πράξη. Η οικογένεια Μπουτάρη πίστευε ότι δεν είχε εχθρούς, αλλά τώρα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας", δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος, ο οποίος είπε ότι οι συνέπειες της καταστροφής θα φανούν την άνοιξη.
Λίγο πριν ξεκινήσει η βλάστηση, οι εργάτες του αμπελώνα θα επιχειρήσουν να μπολιάσουν τα κατεστραμμένα κλήματα, με την ίδια ποικιλία, αλλά, όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, το πιο πιθανό είναι να γίνει επαναφύτευση του αμελώνα τον επόμενο χρόνο, αφού είναι πολύ δύσκολο να εναβλαστήσουν.
Η εταιρία "Κυρ Γιάννη", ιδρύθηκε το 1997, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και, μεταξύ άλλων, διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες στο Αμύνταιο και στη Νάουσα Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: