ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Προσπαθει να μπει φυλακή ο Λάκης γιανα "καλοπερνα" αλλά όλο τον πετάνε έξω

Συνελήφθη για τρίτη φορά, προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από την προηγούμενη σύλληψή του, ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στις 3 Δεκεμβρίου 2011, πάλι για χρέη προς το Δημόσιο.


Ο 60χρονος επιχειρηματίας είχε οδηγηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς είχε συλληφθεί μια ημέρα πριν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 7.597.233,96 ευρώ.

Κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα - καθώς αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση που είχε συλληφθεί - άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες, καθώς εκκρεμούν και χρέη του ύψους περίπου 150.000 ευρώ από μη απόδοση ΦΠΑ για το 2011.

Ετσι ο Λάκης Γαβαλάς ξαναγύρισε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Αν και το ποσό είναι μικρότερο από τα προηγούμενα για τα οποία είχε συλλληφθεί, ο Λάκης Γαβαλάς πρέπει να μείνει στο κρατητήριο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ αν δεν πληρώσει απειλείται με προφυλάκιση διότι το αδίκημα περί ΦΠΑ είναι κακούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: