ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο ρε Απόστολε

 
 Το 'πε και το 'κανε ο δήμαρχος Στυλίδας - Βούτηξε στα παγωμένα νερά του Μαλιακού κόλπου και αμέσως μετά περιέγραψε την εμπειρία του...
Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς το λιμάνι της Στυλίδας, καθώς από τις αρχές της εβδομάδας ήταν γνωστό, ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό, παρά το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 10 χρόνια.

Λίγο μετά τις 10.00, ο δήμαρχος Στυλίδας έπεσε στα παγωμένα νερά του Μαλιακού κόλπου μαζί με άλλους 13 βουτηχτάδες και... οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιες μαλακίες γράφετε με το συμπάθιο και ο άνθρωπος θα χαζέψει τελείως.Αλλά κυριε ή κυρια η πραγματοκότητα αυτή είναι;Αυτα θέλουμε σήμερα;Μηπως και σεις αθελά σας παιζετε το παιγνίδι του αποπροσανατολισμού του ελληνικου λαου απο την μίζερη καθημερινότητά του;
μην ταυτίζεστε με τους λυσσασμενους τριφυλούς κυριους που συχνά φιλοξενουνται απο τον καλο μας δήμαρχο και τις ανοργασμικές τηλεπερσόνες των αθηναϊκ΄ψν καναλιών.Ελατε σας παρακαλω σε ένα σπιτι Στυλιδιώτη,Πελασγιώτη να δεί στιβαγμένα τα βαρέλια στις αποθήκες με σοδεια ελιάς απο τρία χρόνια,ελατε να δειτε το πινακιο των πλειστηριασμών της Αγροτικής Τραπεζας περιουσιακών στοιχείων οφειλετών αγροτών και μικροεπιχειρηματιών της Στυλίδας.
Ο λαος αλλα θέλει κυριε και οχι θεάματα.Ελατε να φειτε τα ανθρώπινα ερειπια που τα χτικιαζουν στο ναρκωτικό και μη μου πειτε οτι αυτά χτυπαει ο δήμαρχος.Αλλη ειναι η πραγματικότητα αλλα σεβομαι το χωρο που ελπίζω να με φιλοξενήσετε.Αυτα τα κρυμμένα μυστικα μας θα τα δειτε αν μιλησετε με εναν στθλιδιώτη σε κανενα σκοτινο σοκκακι μακρια απο τα βλεμματα των ανθρώπων του Δημάρχου.
Εν τέλει κυριε ή κυριά αν δεν θέλετε να μας βοηθήσετε,μην μας κα΄νετε κακό.Σας παρακαλουμε πολύ,πολλοί.