ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο «χάρτης» της πατάτας


Πολλοί είναι οι Δήμοι που αυτό το Σαββατοκύριακο θα διανείμουνε πατάτες υποστηρίζοντας το κίνημα χωρίς μεσάζοντες, αφού το ενδιαφέρον των δημοτών τους έχει αυξηθεί.
Συγκεκριμένα:
Ν. Κηφισιά: Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται Σάββατο & Κυριακή, από τις 8 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης και θα διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού, σε συσκευασίες των 10,20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό. Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή, από τις 10 το πρωί, στην οδό Τριπόλεως 19, στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου.
Άγιος Δημήτριος: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Ασυρμάτου
Ηλιούπολη: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο ΙΚΑ
Ζωγράφου: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στο πάρκο Γουδί
Καισαριανή: Θα διανεμηθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ-στο Σινέ Αιολία, στην Καισαριανή.
Βύρωνας: Θα διατεθούν πατάτες την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι στον Κουταλά (απέναντι από το Πυροφυλάκειο, πλησίον Στρατοπέδου Σακέτα) στο Βύρωνα
Ανθούσα: Θα διατεθούν 50 τόνοι πατάτας Σάββατο & Κυριακή στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα
Σέρρες: Θα διατεθούν 75 τόνοι πατάτας το Σάββατο με κέντρο διάθεσης το στρατόπεδο Παπαλουκά
Βέροια: Με πρωτοβουλία των «Πολιτών της Βέροιας» θα διατεθούν το Σάββατο 75 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Βέροιας στην τιμή των 0,25 λεπτών το κιλό. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Παράλληλα, σε διπλανό χώρο θα διατεθούν φθηνά ακτινίδια από παραγωγούς της περιοχής στην τιμή των 0,50 ευρώ το κιλό, ενώ σχεδιάζεται η απευθείας διάθεση στους καταναλωτές και άλλων προϊόντων όπως φασόλια, ρύζι, λάδι κ.λπ.
Σφενδάμη: Στις 9 το πρωί του Σαββάτου ο παραγωγός από το Αμύνταιο που πούλησε τρία φορτηγά πατάτες, 66 τόνους στο Αιγίνιο, προς 0,20 € το κιλό, θα βρίσκεται στην Πλατεία της Σφενδάμης. Είκοσιπέντε κιλά πατάτες, πέντε ευρώ.
Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: