ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ολοι οι κωλοτουμπες μαζευονται γυρω απο τον Αρχικωλοτούμπα. Απο ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητη ,απο Ανεξάρτητη ΝΔ και απο ΝΔ τι ;


Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η βουλευτής Αρια Αγάτσα, η οποία είχε ανεξαρτητοποιηθεί πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τη βουλευτή, ο Αντώνης Σαμαράς καλωσόρισε «στις τάξεις της ΝΔ και της εθνικής προσπάθειας, μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα, που - ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της - θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο».
(οσο ηταν ΠΑΣΟΚ έλεγε τα ίδια;)

«Στο πρόσωπό της», είπε, «η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν».

Στη συνέχεια, η κ. Αγάτσα δήλωσε πως στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφια στη Βοιωτία με τη ΝΔ, εξηγώντας ότι με την απόφασή της αυτή, στηρίζει «την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα».
  ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: